top of page

Market Research Group

Público·36 miembros

8 Mile Movie Me Titra Shqip

8 Mile: Filmi i Eminem me titra shqip

8 Mile është një film dramatik dhe muzikor i vitit 2002, me regji të Curtis Hanson dhe skenar të Scott Silver. Filmi tregon historinë e një reperi të ri, Jimmy "B-Rabbit" Smith Jr. (Eminem), i cili përpiqet të bëjë një karrierë në skenën e rapit në Detroit, duke u përballur me sfidat e jetës së tij personale dhe profesionale. Filmi është bazuar në disa ngjarje të jetës së Eminem, i cili gjithashtu ka prodhuar dhe krijuar kolonën zanore të filmit.

8 Mile ka fituar shumë çmime dhe kritika, duke u bërë një nga filmat më të suksesshëm të vitit 2002. Filmi ka fituar një Oscar për Këngën më të Mirë Origjinale për "Lose Yourself", e cila është konsideruar si një nga këngët më ikonike të rapit. Filmi ka qenë një frymzim për shumë reperë të rinj, duke u treguar se si mund të arrijnë ëndrrat e tyre me përkushtim dhe talent.

Download Zip: https://9terrupida.blogspot.com/?file=2w3CsP

Një nga arsyet e popullaritetit të filmit është edhe fakti se ai është dubluar në shumë gjuhë, duke përfshirë edhe shqipen. Një nga faqet më të njohura për të shikuar filma me titra shqip është [Filma24.gd], e cila ofron 8 Mile me cilësi të lartë dhe pa reklama. Për ta shikuar filmin, ju duhet vetëm të klikoni në një nga serverat e disponueshëm dhe të zgjidhni opsionin "Shiko". Ju mund ta gjeni filmin në kategorinë "Dramatik" ose duke kërkuar emrin e tij në kutinë e kërkesave.

Një faqe tjetër që ofron 8 Mile me titra shqip është [DVDShqip.com], e cila gjithashtu ka një koleksion të madh të filmave dhe serialeve me titra shqip. Për ta shikuar filmin, ju duhet të klikoni në butonin "Shiko" dhe të zgjidhni një nga serverat e propozuar. Ju mund ta gjeni filmin në kategorinë "Dramatik" ose duke kërkuar emrin e tij në kutinë e kërkesave.

Një opsion tjetër për të shkarkuar 8 Mile me titra shqip është [Shiko.Me], një faqe në Facebook që ndan linke për të shkarkuar filma me titra shqip. Për ta shkarkuar filmin, ju duhet të klikoni në linkun që ndodhet në postimin e tyre dhe të prisni 7 sekonda. Pastaj, ju do të ridrejtoheni në një faqe ku mund ta shkarkoni filmin me cilësi të mirë.

8 Mile është një film që nuk duhet ta humbni, sidomos nëse jeni fansa të Eminem ose rapit. Filmi ju ofron një pamje realiste dhe emocionuese të jetes sē njē reperi tē ri nē Detroit, tē cilin nuk e ndalon asgjē për tē arritur suksesin. Ju mund ta gjeni filmin me titra shqip nē disa faqe online, tē cilat ju ofrojnē mundësinē tē shikoni ose tē shkarkoni filmin me lehtësi dhe pa pagesë.

Acerca de

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Miembros

Página del grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page